Pingviner, Patagonien og Poesi

Oplev Antarktis og Patagonien

Kom tæt på pingvinerne på den Antarktiske halvø, oplev magien og dyrelivet i Patagonien, sejl på Chiles fjorde og besøg en af verdens smukkeste nationalparker. Rejsen starter i byen Valparaiso i Chile og slutter i Argentina. Nord- eller sydgående strækning.

Antarktis Hurtigruten - Ekspedition til Patagonien og Antarktis - Travelnorth.dk

19/20 dage. Afrejse:

28. februar 2019 (nordgående) = 20 dage
31. oktober 2019 (sydgående) = 19 dage
1. marts 2020 (nordgående) = 20 dage

Fra DKK 57.035,- per person i indvendig kahyt

Besvar forespørgsel ude til højre >>>

 

 

Overvældende natur

 

På ekspeditionen kommer du tæt på pingviner, fugle og sæler. Turen vil byde på en masse aktivitetsmuligheder blandt andet; Torres del Paine nationalparken, Kap Horn (det sydligste punkt i Sydamerika), kajakroning, foredrag, sejlture i små både, sneskoture, fugleture og vandreture. Paragonien er kendt for deres fantastiske natur, med vulkaner, floder, søer og overvældende landskaber.

 

Rejseprogram

Dag 1: Valparaíso, Chile

Rejsen starter i oceanets juvel, byen Valparaíso. I denne poetiske og farverige by findes der kabel-jernbaner, som er til at finde flere steder op byens skåninger, som giver en fantastisk udsigt over bugten.

Dag 2-3: Til søs

Efter Valparaíso starter havrejsen for alvor. Vi sejler langs Chiles Stillehavskyst, hvor ekspeditionsholdet starter deres foredragsrække, der kan forberede dig til de kommende oplevelser. Lær mere om områdets historie og dyrelivet på denne side af jorden. Der vil også være workshops og præsentationer, som også kan komme til gode.

Fra Puerto NatelsDag 4: Castro

Tag med i land og nyd byen Chiloé, som har seværdigheden palafitos, som er farverige træhuse på pæle i vandkanten. Stemningen og den nysgerrige energi i Chiloé, blandet med et strejf af moderne udvikling er er besøg værd. Tæt på byen ligger Parque Nacional Chiloé, en park med brede, øde strande og lange strækninger, der er hjemsted for dusinvis af havfuglearter, pingviner og søløver.

Dag 5: Til søs

Vi sejler videre sydpå gennem Patagoniens sagnomspundne vande. Drake Passage

Derefter kommer vi til et af verdens mest uforstyrrede og smukke steder – den sydlige provins Ultima Esperanza, der betyder “sidste håb”.

Dag 5: Puerto Edén

Herefter kommer vi til landsbyen Puerto Edén, som uden tvivl vil fortrylle dig. Puerto Edén er et godt sted at opleve Patagoniens traditionelle indfødtes kultur.

Puerto Natales (Torres del Paine).Dag 7-8: Nationalpark Torres del Paine, Puerto Natales

En af ekspeditionens højdepunkter er nationalparken Torres del Paine, hvor Puerto Natales er porten til den naturreservatet. Her vil du finde de kæmpe klippeformationer, blå gletsjer, skove og brusende floder, sammen med utallige dyrearter.

Dag 9: Chiles fjorde

Chiles fjorde med dybe kanaler, vandløb og bjerge, der kaster ud i det iskolde vand, gør altid stort indtryk på besøgende. Det vilde og fjerntliggende område synes næsten uberørt af mennesker. Isen har søgt vej mellem bjergene og skabt isolerede øer og skjulte bugter, der danner Chiles fjordlandskab. Snedækkede bjerge og stejle dale er en slående kontrast til frodig kyst med et rigt dyreliv.

Fra Danco Island l TravelnorthDag 10-11: Kap Horn og Drake-passagen

På dag 10 er det med at være hurtigt ude af fjerene, hvis man vil opleve at sejle igennen Beagle-kanalen, som er opkaldt efter Charles Darwins båd. Herefter sejler vi mod det sydligste punkt i Sydamerika, Kap Horn. Her vil det være muligt, hvis vejret er til det, at gå i land, for at opleve monumenter, natur og historie. Efter verdens ende fortsætter vi til Drake-passagen, hvor de to have mødes. Her vil vores ekspeditionsteam have meget viden om dyrelivet og dens historie.

Half Moon Island l TravelnorthDag 12-16: Antarktis

De mange timers dagslys, som Antarktis har på denne årstid, gør det nemt at få meget ud af dagene. Mens vi er i Antarktis, forsøger vi at komme i land, både på Sydshetlandsøerne og på den antarktiske halvø. Vi kan tage i land og se æselpingvinunger på Cuverville Island og Neko Harbour. Der vil være rig mulighed for at opleve Antarktis med alle sanser, både i kajak, vandreture, en svømmetur og en overnatning på dækket eller i telt på land.

Dag 17-18: Vi krydser Drake-passagen

Efter fire uforglemmelige dage i Antarktis, sejler M/S Fram os tilbage over Drake-passage.

Buenos Aires l TravelnorthDag 19: Rejsen slutter

Desværre har alle ekspeditioner en slutning. Din hjemrejse starter med flyvning til Buenos Aires

Vi tilbyder denne sydgående sejlads som beskrevet ovenover på 19 dage og en nordgående på 20 dage. Den nordgående har omvendt rejseplan, men har i stedet en overnatning i Buenos Aires.

 


Prisen inkluderer:

 • Ekspeditionssejlads med M/S Fram i valgt kahyt
 • Helpension
 • Fly Ushuaia til Buenos Aires på økonomiklasse
 • Transport til lufthavenen i Ushuaia fra M/S Fram
 • Erfarent ekspeditionsteam, som holder faglige foredrag, samt deltager på landstigningerne og aktiviteter ombord.
 • Vind- og vandafvisende jakke
 • Aktiviteter ombord og i land.
 • Kaffe og te om bord på M/S Fram

Ikke inkluderet: 

 • Ekstra udflugter
 • Rejseforsikringer og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge (vi anbefaler 80 NOK per person per dag)
 • Visum
 • Fly og transport

OBS: Vær opmærksom på:

 • Planlagte landgange vil afhænge af vejr- og isforhold.
 • Der tages forbehold for ændringer i planlagte program og rejserute.
 • Nogle udflugtsaktiviteter og ture med Polarcirkelbåd vil kun blive solgt ombord.

Lægeerklæring
Det kræves at alle medbringer en lægeerklæring, udfyldt på Hurtigrutens formular tidligst 8 uger inden afrejse. Formularen fremsendes sammen med øvrige dokumenter ved bestilling af rejsen. Lægeerklæringen skal afleveres ved ombordstigning.

Drikkepenge
Det er ikke noget krav, men der er en forventning om at der gives drikkepenge til personalet ombord.

 

Skibet MS Fram – Dit hjem ombord

 

Forespørgsel

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Vælg Rejse/Rute

Vælg kahytstype

Vælg dato

Beskriv dit ønske her