Eventyr i Antarktis og de Chilienske fjorde

Eventyr til Antarktis, Patagonien & Chiles fjorde

Bliv fortryllet af den berømte Garibaldifjord og oplev et fristed for vilde dyr og fugle – blandt andet pingviner, der vender tilbage fra havet for at yngle, og hvaler i enorme mængder.

 

 

19 dages rejse. afrejse:

26.10.2019 (sydgående)
15.3.2020 (nordgående)

 

Fra DKK 85.598,- pr person i indvendig kahyt

Besvar forespørgslen ude til højre >>>

Inkluderet i rejsens pris:

 • – Ekspeditionsrejse med Hurtigruten med kahytskategori og helpension
 • – Transport fra skibet til lufthavn i Punta Arenas
 • – Flyrejse på økonomiklasse fra Punta Arenas til Santiago de Chile
 • – Vind- og vandtæt jakke, der udleveres ombord
 • – Landgange og aktiviteter om bord og på land
 • – Professionelt, engelsktalende ekspeditionshold, der holder foredrag og deltager i landgange og aktiviteter
 • – Te og kaffe om bord 

Ikke inkluderet:

 • – Flyrejser, der ikke er nævnt ovenfor
 • – Rejseforsikring og afbestillings forsikringer
 • – Tilvalgsudflugter
 • – Drikkepenge (vi anbefaler 80 NOK pr person per dag)


5 grunde til at vælge denne rejse til det hvide kontinent

 1. Antarktis er mest hvid og ren i november med mange isbjerge.
 2. Uovertruffen udsigt over gletsjere og vandfald i det sydlige Patagonien, der bedst opleves til søs på grund af regionens infrastruktur
 3. Oplev et fristed for vilde dyr og fugle – blandt andre pingviner, der vender tilbage fra havet for at yngle, og hvaler i enorme mængder
 4. Bliv fortryllet af den berømte Garibaldifjord
 5. Sejlads med det nyeste skib MS Roald Amundsen

Vi tilbyder en sydgående rejse (18 dage) og en nordgående (19 dage). Den nordgående rejse har omvendt rejserute 

 


Dag til dag program – Sydgående

Dag 1: Valparaíso, Chile

Rejsen starter i oceanets juvel, byen Valparaíso. I denne poetiske og farverige by findes der kabel-jernbaner, som er til at finde flere steder op byens skåninger, som giver en fantastisk udsigt over bugten.

Dag 2-3: Til søs

Efter Valparaíso starter havrejsen for alvor. Vi sejler langs Chiles Stillehavskyst, hvor ekspeditionsholdet starter deres foredragsrække, der kan forberede dig til de kommende oplevelser. Lær mere om områdets historie og dyrelivet på denne side af jorden. Der vil også være workshops og præsentationer, som også kan komme til gode.

Dag 4: Castro

Tag med i land og nyd byen Chiloé, som har seværdigheden palafitos, som er farverige træhuse på pæle i vandkanten. Stemningen og den nysgerrige energi i Chiloé, blandet med et strejf af moderne udvikling er er besøg værd. Tæt på byen ligger Parque Nacional Chiloé, en park med brede, øde strande og lange strækninger, der er hjemsted for dusinvis af havfuglearter, pingviner og søløver.

Dag 5: Til søs

Vi sejler videre sydpå gennem Patagoniens sagnomspundne vande. Derefter kommer vi til et af verdens mest uforstyrrede og smukke steder – den sydlige provins Ultima Esperanza, der betyder “sidste håb”.

Dag 5: Puerto Edén

Herefter kommer vi til landsbyen Puerto Edén, som uden tvivl vil fortrylle dig. Puerto Edén er et godt sted at opleve Patagoniens traditionelle indfødtes kultur.

Dag 7-8: Nationalpark Torres del Paine, Puerto Natales

En af ekspeditionens højdepunkter er nationalparken Torres del Paine, hvor Puerto Natales er porten til den naturreservatet. Her vil du finde de kæmpe klippeformationer, blå gletsjer, skove og brusende floder, sammen med utallige dyrearter.

Dag 9: Chiles fjorde

Chiles fjorde med dybe kanaler, vandløb og bjerge, der kaster ud i det iskolde vand, gør altid stort indtryk på besøgende. Det vilde og fjerntliggende område synes næsten uberørt af mennesker. Isen har søgt vej mellem bjergene og skabt isolerede øer og skjulte bugter, der danner Chiles fjordlandskab. Snedækkede bjerge og stejle dale er en slående kontrast til frodig kyst med et rigt dyreliv.

Dag 10-11: Kap Horn og Drake-passagen

På dag 10 er det med at være hurtigt ude af fjerene, hvis man vil opleve at sejle igennen Beagle-kanalen, som er opkaldt efter Charles Darwins båd. Herefter sejler vi mod det sydligste punkt i Sydamerika, Kap Horn. Her vil det være muligt, hvis vejret er til det, at gå i land, for at opleve monumenter, natur og historie. Efter verdens ende fortsætter vi til Drake-passagen, hvor de to have mødes. Her vil vores ekspeditionsteam have meget viden om dyrelivet og dens historie.

Dag 12-15: Antarktis

De mange timers dagslys, som Antarktis har på denne årstid, gør det nemt at få meget ud af dagene. Mens vi er i Antarktis, forsøger vi at komme i land, både på Sydshetlandsøerne og på den antarktiske halvø. Vi kan tage i land og se æselpingvinunger på Cuverville Island og Neko Harbour. Der vil være rig mulighed for at opleve Antarktis med alle sanser, både i kajak, vandreture, en svømmetur og en overnatning på dækket eller i telt på land.

Dag 16-17: Vi krydser Drake-passagen

Efter fire uforglemmelige dage i Antarktis, sejler M/S Fram os tilbage over Drake-passage.

Dag 18: Rejsen slutter

Desværre har alle ekspeditioner en slutning og vi flyver tilbage til Santiago de Chile.

Er det den nordgående strækning, så er rejsen vendt om og varer en dag mere

Dag til dag program – Nordgående

Dag 1: Santiago de Chile

Eventyrrejsen starter med en hotelovernatning her. Santiago blev grundlagt i kolonitiden i 1521 og har lige siden være hovedstad i Chile.

Dag 2: Santiago de Chile/Punta Arena

Du flyver til Punta Arenas, hvor M/S Roald Amundsen ligger klar til ekspeditionen til Antarktis.

Dag 3-4: Til søs

Vi sejler gennem Beagle-kanalen, der er opkaldt efter skibet, der førte Charles Darwin på opdagelsesrejse. Derefter fortsætter vi over Drake-passagen, hvor to have mødes, på vej til Antarktis. Hvis muligt for vind og vejr, så besøger vi Kap Horn og ellers fortsætter vi på tværs af Drake-passagen på vej til Antarktis. På næsten 56 grader syd er Kap Horn Sydamerikas sydligste punkt. Før Panamakanalen blev gravet skulle søfolk passere denne berygtede klippeø for at krydse fra den ene side af Amerika til den anden. Hurtigruten gør sit bedste for at lægge til på Kap Horn – men området er kendt for sit åbne hav og udfordrende betingelser, og det er altid en stor præstation at lægge til.

Dag 5-8: Antarktis

For at nå frem til Antarktis må man krydse det tusind kilometer brede Drakestræde. Drake-passagen er havstrækningen mellem Latinamerikas sydspids og den antarktiske halvø. Passagen er berygtet blandt de tidlige polarforskere. Kun få har haft mulighed for at opleve det smukke, usædvanlige stræde. Mens vi krydser Drake passagen vil der være flere foredrag om populærnaturvidenskabelige emner, og masser af aktiviteter i vores ekspeditionslokale. Vi ankommer til det hvide kontinent og har nu ca. 4 dage til at udforske vildmarken, ro i kajak i uberørte farvande mellem isbherge og opleve pingvinger

90 procent af verdens is findes her og om sommeren er det levested for millioner af pingviner, hvaler og sæler. Vi forsøger at komme i land på Deception Island, Half Moon Island, Brown Bluff, Cuverville Island og Neko Harbour. Alle disse steder er fredfyldte og har uberørt natur, muligheder for at se pingvinkolonier, sæler, gletsjere, isbjerge i hver form og farve og gamle hvalfangerstationer.

Dag 9-10: Til søs

Her efter sejler M/S Roald Amundsen os over den berømte Drake-passage. Vi sejler omkring Kap Horn, det sydligste punkt i Sydamerika, hvor vi forsøger at komme i land, alt efter vind og vejr. Dette sted markerer grænsen mellem Atlanterhavet og Stillehavet og den nordlige del af Drake-passagen.

Dag 11: Chilies fjorde

Herefter nærmer vi os Chiles fjorde, som har dybe kanaler, vandløb og bjerge, der kaster ud i det iskolde vand gør altid stort indtryk på besøgende.

Dag 12-13: Puerto Natales

Besøg nationalparken Torres del Paine. I disse dage oplever vi de høje klippe formationer “paine tårnene” og de azurblå søer med små stier der bugter sig gennem skove og floder.

Dag 14: Puerto Edén

Herefter kommer vi til landsbyen Puerto Edén. Puerto Edén er et godt sted at opleve Patagoniens traditionelle indfødtes kultur, som uden tvivl vil fortrylle dig. Puerto Edén er et godt sted at opleve Patagoniens traditionelle indfødtes kultur.

Dag 15: Til søs

Vi sejler gennem ikoniske Andes-landskaber

Dag 16: Castro

Byen som har seværdigheden palafitos, som er farverige træhuse på pæle i vandkanten. Stemningen og den nysgerrige energi i Chiloé, blandet med et strejf af moderne udvikling er er besøg værd. Tæt på byen ligger Parque Nacional Chiloé, en park med brede, øde strande og lange strækninger, der er hjemsted for dusinvis af havfuglearter, pingviner og søløver. Det er også i byen at der er et UNESCO site – Iglesia San Francisco.

Dag 17-18: Til søs

Sejler langs Stillehavskysten til Valparaiso

Dag 19: Rejsens slutning

Vi slutter i den farverige og poetiske by Valparaíso

Vi tager forbehold for ændringer i planlagt program og rejserute. Planlagte landings vil afhænge af vejr- og vind.

 

Rejsefakta

Antarktis rejse - Travelnorth

En rejse med Hurtigruten og Travelnorth til Antarktis er den bedste måde at se det store kontinent.

Rejsebetingelser:
Det er Hurtigrutens vilkår og bestemmelser der er gældende for denne rejse.

Afbestilling:
Vi anbefaler at du tegner en afbestillingsforsikring til dækning af afbestilling som følge af sygdom etc.

Lægeerklæring:
Det kræves at alle medbringer en lægeerklæring, udfyldt på Hurtigrutens formular. Lægeerklæringen skal afleveres ved ombordstigning.

Drikkepenge
Det er ikke noget krav, men der er en forventning om at der gives drikkepenge til personalet ombord. Hurtigruten anbefaler at man betaler 80 Nok/døgn ombord på Midnatssol.

Forespørgsel

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Vælg Rejse/Rute

Vælg kahytstype

Vælg dato

Beskriv dit ønske her