Antarktis, Sydatlanten og Patagonia

Antarktis, Sydatlanten og Patagonia

En oplagt mulighed for både at udforske Antarktis og den Sydamerikanske kyst med MS Midnatsol. Om bord på skibet er der et begivenhedsrigt program, aktiviteter og udflugter undervejs, der er med til at gøre dette til din drømmerejse, hvis du er en eventyrer, der ønsker en ekstraordinær og unik ferie.

Antarktis med Hurtigruten | Travelnorth.dk

I 1920’erne kom de første turister til Antarktis i forbindelse med levering af forsyninger til fangststationerne. Vi tager dig nu med på et eventyr

Antarktis på en 18 dages ekspeditionsrejsekort over rejse til Antarktis | Travelnorth.dk

    Fra 33.905,-

Afrejseperiode: 25 oktober 2016

Det lyder spændende! Jeg vil booke rejsen 

 

 

 

Rejsens program

Dag 1-5: Patagonia 

Du begynder din rejse med en overnatning i Uruguays smukke hovedstad, Montevideo. Den efterfølgende dag kan du være med på f.eks. en guidet tur rundt i denne gæstfri by. Sørejsen begynder her med MS Midnatssol, hvor du også har din første dag til søs. benyt tiden til at lære de andre at kende, slap og nyd udsigten fra dækket eller udforsk Explorer rummet.

Vi ankommer til Valdésregionen, der er et af højdepunkterne i Argentina. Det er nogle af verdens største havpattedyr lever i sit naturlige miljø. Du besøger byen Puerto Madryn, hvor du kan deltage på udflugter som hvalsafari, eller besøge pingvinerne som på stranden.

 

 

Dag 6-9: Falklandsøerne

Antarktis| Travelnorth.dk

Undervejs til Falklandsøerne kan de voksne opdagelsesrejsende kan deltage i vinsmagning om aftenen eller blive inspireret af foredrag. Vi sejler til New Island, der er en lille bitte ø, men dyrelivet består af pelssæler, springpingviner, falklandkæmpeand, elefantsæl og søløver. Carcass Island er dækket af hvide sandstrande, farverige ås og et paradis for småfugle. Her går vi i land. Samme aften samles vi og deler oplevelser og højdepunkter fra dagen. Stanley er hovedstaden på Falklandsøerne. Du kan både se og føle den britiske arv, hvor eksempelvis de røde telefonbokse går igen.

Du kan tage med på land og deltage i udflugter ved
New Island, West Point Island og Stanley.

Dag 10: Til søsAntarktis | Travelnorth.dk 

I morgen er du i Antarktis (!)

Snart kan du selve finde ud af om de forestillinger du havde om Antarktis stemmer overens med virkeligheden.

 

 

 

Dag 11-14: AntarktisKajak ved Antarktis med Hurtigruten | Travelnorth.dk

Du befinder dig nu i et af verdens mest øde områder(!) Vi besøger forskningsstationer, gamle hvalfangerstationer, går i land ved spektakulære steder og afholder temadage om bord. Ekspeditionsteamet står klar til at tage dig med på nye oplevelser, hvor du kommer tæt på pingviner, sæler og måske hvaler.

Du kan tage med på land og deltage i udflugter ved
King George Island, Deception Island, neko Harbour,
Cuverville Island, Half Moon Island og Danco Island.
Udforsk havet fra isen fra kajak eller småbåde.

Dag 15-18: Kap Horn og de Chilienske fjorde

Vi har nu haft 4 fantastiske dage ved Antarktis og sætter kursen nordover igen. Kap Horn var tidligere berygtet og frygtet af sømænd, som måtte sejle forbi inden Panama kanalen var færdig,. Vi gør vores bedste for at vi kan gå i land her, men området er kendt for høje bølger og vanskelige forhold. De chilienske fjorde er dybe, med høje gletchere og fjelde. Nyd udsigten fra dækket eller tag med på land og udforsk området. Når vi ankommer til Punta Arenas vil eventyret slutte og kører dig til lufthavnen, hvor første stop på hjemrejsen er Santiago de Chile.

Du kan tage med på land og deltage i udflugter ved Garibaldifjorden og Kap Horn.

 

Ja, tak! Jeg vil gerne bestille rejsen

Forespørgsel

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Vælg Rejse/Rute

Vælg kahytstype

Vælg dato

Beskriv dit ønske her