Antarktis – Det frosne kontinent

Antarktis – Det frosne kontinent

Inklusiv fly fra Billund eller København. Find dig selv midt i en koloni med 100.000 rugende pingviner på en rejse, hvor du kommer på sejlads på det antarktiske farvand (måske i en kajak) og med fuglekiggeri på højt niveau på jordens mest uberørte sted – Antarktis.

Antarktis med hurtigruten | Travelnorth.dk

Specialtilbud på Antarktisrejse i november:

Pris DKK 34.998,- per person i indvendig kahyt
Pris DKK 39.998,- per person i udvendig kahyt
Pris DKK 41.998,- ved en person i indvendig kahyt
Pris DKK 47.998,- ved en person i udvendig kahyt

16 dages rejse med skibet MS Midnatsol.
I november er der mere sne, is og isbjerge. Pingvinerne er begyndt at bygge reder og avle.

Bestil din rejse (online via Ruby Rejser)
Travelnorth er en del af Ruby Rejser. Denne rejse er lavet i samarbejde.

Inkluderet

  • – Fly fra København & Billund (via. Paris) til Buenos Aires t/r
  • – Ekspeditionssejlads med MS Midnatsol
  • – Fly Ushuaia til Buenos Aires
  • – Landgange i polarcirkelbåde
  • – To overnatninger inkl. morgenmad før og efter sejleds i Buenos Aires
  • – Helpension på sejlads – morgenmad, frokost og middag
  • – Erfarent ekspeditionsteam, som holder faglige foredrag, samt deltager på landstigningerne og aktiviteter ombord.
  • – Aktiviteter ombord og i land.

 

Transport:

Afrejse tur/retur fra Billund:
27.11 – fra Billund kl. 15.25 via Paris (17.10 – 23.35) til Buenos Aires 28.11 kl. 09.30
11.12 – fra Buenos Aires kl. 14.40 via Paris (12.12 07.50-12.50) til Billund 12.12 kl.14.40

Afrejse tur/retur fra København:
27.11 – fra København kl. 20.25 via Paris (22.20.10 – 23.35) til Buenos Aires 28.11 kl. 09.30
11.12 – fra Buenos Aires kl. 14.40 via Paris (12.12 kl.07.50-12.20) til Billund 12.12 kl.14.15

Andre oplysninger:
Planlagte landgange vil afhænge af vejr- og isforhold.
Vi tager forbehold for ændringer i planlagte program og rejserute.
Nogle udflugtsaktiviteter og ture med Polarcirkelbåd vil kun blive solgt ombord.
Udlejning af støvler ombord.
Suiter som enkeltkahyt kun på forespørgsel.

Vi anbefaler rejse- og afbestillingsforsikring

Ms-midnatsol til Antarktis med Hurtigruten

Rejsens program

Dag 1: Afrejse fra Danmark mod Buenos Aires

Afrejse fra Danmark, fra Billund eller København via. Paris

Dag 2: Buenos Aires/ Ushuaia

Antarktis og det frosne kontinent med Hurtigruten november 2018

Din rejse starter med en overnatning på hotel i Buenos Aires, den travle hovedstad i Argentina. Vi tilbyder en byrundtur om eftermiddagen. Du kan tilbringe din aften på egen hånd, og tage på opdagelse i ”Sydamerikas Paris”. Buenos Aires er tangoens fødeby og flere personer kommer til byen for at opleve og lære dansen

Dag 3: Buenos Aires/ Ushuaia

Vi flyver til Ushuaia, hvorfra vi går ombord på skibet M/S Midnatsol. Ushuaia er bedst kendt som verdens sydligste by og området har en fabelagtig vild natur. Byen ligger ved Beagle-kanalen for foden af Andesbjergene. Vi starter vores rejse med en velkomstmiddag.

Dag 4-5: Drakepassagen

Ud over at spotte vandre-albatrosser og andre havfugle fra dækket, når vi krydser Drakepassagen, så er der foredrag med fokus på historie, miljø og dyrelivet i Antarktis. Foredragsserien vil indeholde grundig introduktion til de antarktiske retningslinjer for besøgende fra Antarktis-traktaten og International Association of Antarktis Tour Operators (IAATO).

IMG_9691 Arnau Ferrer (Lemaire Channel).JPG

I løbet af eftermiddagen på anden dagen har vi efterhånden allerede krydset 60 grader sydpå, og vi er formelt i Antarktis. Luften er koldere, pingviner er at finde i vandet, det første isbjerg kan spottes, og ofte laver vi de første spot fra det evigt isdækkede land. Du vil her blive overvældet af de fantastiske fugle med deres store rugepladser, hvoraf nogle har mere end 180.000 fugle.

 

Dag 6 – 11: Antarktis

 

Antarktis Hurtigruten - Polarcirklen og længere sydpåVi har en lille uge på Antarktis. Antarktis byder på meget mere, end hvad du nogensinde troede du ville opleve!

Du vil begynde at se antarktiske pingviner i vandet, og glem ikke at være på udkig efter det første isbjerg og hvaler. Der er ingen mennesker som bor her permanent, men derimod er kontinentet hjem for millioner af pingviner samt fødested for tusindvis af hvaler. Pingviner er frygtløse, og de kan være mindst lige så nysgerrige om dig, som du er om dem. Vi kommer til at kunne høre knagen og bragen fra gletsjere og røre ved isbjergene.

Antarktis grupperejse

Vi vil besøge den vulkanske Deception Island. Vi sejler ind og går i land i den naturlige havn, der omfatter Whalers’ Bay, der har en forladt hvalfangestation og en forladt britisk base.

På den fotogene Half Moon Island udforsker vi de takkede og sprukne klipper, der er hjemsted for en stor koloni af rempingviner og flere arter af sæler og havfugle, der jævnligt besøger øen.

Vi sejler videre mod Cuverville Island, der har den største kendte koloni af æselpingviner på Antarktis halvøen.

Antarktis Hurtigruten - Eventyrrejse til det frosne kontinents seværdigheder

Vi sejler gennem den smalle Errera Channel til og fra Cuverville og ser isbjerge, der er strandet i de nærliggende, lavvandede farvande.

Flere steder går vi i land og ved Paradise Harbour er der en sjælden mulighed for at komme i land på fastlandet. Vi får de fineste udsigter, besøger en forskningsstation og ser pingvinkolonier.

Antarctica_13122013_348.jpg

Tag med i land ved Wilhelmina Bay, der også kaldes “Whale-mina Bay” på grund af det store antal pukkelhvaler, der ses her i december. Bugten er et spisekammer for hvaler og sæler og var et rigt jagtområde for fortidens hvalfangere. Vi håber derfor på at kunne spotte et par hvaler her.

Den britiske base i Port Lockroy er en af de mest populære steder i Antarktis, og du vil få indblik i livet fra den antarktisk base i 1950’erne. De rugende æsel-pingviner omgiver hovedbygningen, og de har vænnet sig til de hyppige besøg fra mennesker. De enorme ishylder i Antarktis er hjemstedet for en halv million adelie-pingviner samt æsel-pingviner, leopard-sæler og spækhuggere. Antarktis Hurtigruten - Ekspedition til Patagonien og Antarktis - Travelnorth.dkNår mulighederne opstår, vil vi sætte kajakkerne i vandet, slå telte op i land og tage dig med på uforglemmelige vandreture for at udforske nogle af de smukkeste og uberørte steder på planeten.

Dag 12-13: Drake Passagen

Rejsen fra den antarktiske halvø til Ushuaia på sydspidsen af Argentina er omkring 950 km (600 miles) eller 40 timers sejlads i godt vejr.

SBOB0677_LR.jpg

Det er nu tid til at vende tilbage til civilisationen og vi vil fortsætte vores foredragsserie og opsummere vores erfaringer med Antarktis.

Dag 14: Ushuaia /Buenos Aires

Vi ankommer tilbage i Ushuaia om morgenen, og det er tid til at sige farvel til besætningen. Der er transport ud til lufthavnen, hvor vi flyver tilbage til Buenos Aires.

Vi har en overnatning på hotel i Buenos Aires, hvor du har mulighed for at gå på opdagelse på egen hånd

Dag 15: Hjemrejse

Vi flyver fra Buenos Aires til Billund eller København (via Paris)

Dag 16: Vi ankommer til Danmark

Bestil din rejse i dag (online via Ruby Rejser)
Travelnorth er en del af Ruby Rejser. Denne rejse er lavet i samarbejde.

 

Skibet MS Midnatsol

Vi påstiger ekspeditionsskibet MS Midnatsol i byen Ushuaia i det sydelige Argentina. Skibet er et moderne og veludstyret ekspeditions-krydstogtskib, og er det bygget til sejlads i den høje isklasse 1X. Grundet avanceret teknologi er hun meget velegnet og rustet til ekspeditionssejladser i Antarktis. Ombord føles det som at være i en lille by, da der er mange forskellige faciliteter, og der lægges vægt på afslapning, reflektion og opdagelse, og ikke kommerciel underholdning, som ofte er gældende på de mere traditionelle krydstogter.

Skibet har et spændende foredragsprogram med tilbud for enhver smag. Du kan deltage i forelæsninger afholdt af kyndinge eksperter, som fortæller om deres viden. Skibet har også et “videnskabslaboratorium”, hvor der laves feltarbejde – f.eks. ved at studere meteorer fundet på eller tre millioner år gammel is gennem et mikroskop.

De øvrige medrejsende på ekspiditionen kommer fra forskellige lande, ligesom besætningen og det øvrige personale ombord er internationalt tales der derfor engelsk. Der er en dansk rejseleder tilknyttet, som vil være behjælpelig såfremt du måtte have brug for oversættelse.

For Polar Inside og Outside gælder: De fleste kahytter har to separate senge hvoraf en seng kan omdannes til sofa. Nogle kahytter har køjesenge.
Ønskede kategori bookes, men der kan ikke garanteres en bestemt størrelse eller noget bestemt dæk. Alle kahytter har eget bad og toilet og drikkevandshane. Alle udvendige kahytter har koøje.

Dækkene:

Dæk 9 har udendørs jacuzzi, soldæk. Desuden er der fitnessrum, sauna, bar og åben dæk.
Dæk 8 har den fantastiske to-etagers panoramasalon, desuden bibliotek, internetcafe, bar og den stemningsfulde Hamsun lounge.
Dæk 7 er kahytsdæk.
Dæk 6 er også kahytsdæk med promenadedæk, der går hele båden rundt.
Dæk 5 er servicedækket med restauranter, cafeer, butik og en store foredragssal med plads til 200 tilhørere.
Dæk 4 er kahytsdæk
De nedre dæk er med personalekahytter, bildæk samt motor- og teknikområde.

Passagerkapaciteten er på 500 passagerer.

Læs mere om skibet

 

Andre praktiske oplysninger

Lægeerklæring
Det kræves at alle medbringer en lægeerklæring, udfyldt på Hurtigrutens formular tidligst 8 uger inden afrejse. Formularen fremsendes sammen med øvrige dokumenter ved bestilling af rejsen.Lægeerklæringen skal afleveres ved ombordstigning.

Drikkepenge
Det er ikke noget krav, men der er en forventning om at der gives drikkepenge til personalet ombord. Hurtigruten anbefaler at man betaler 80 Nok/døgn ombord på Midnatssol.

 

 

 

 

 

 

Forespørgsel

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Vælg Rejse/Rute

Vælg kahytstype

Vælg dato

Beskriv dit ønske her