Explorer rejse – Antarktis

Explorer rejse til Antarktis

Antarktis er jordens sidste uberørte vildmark, der kaldes “Pingvinernes Rige”. En uforlignelig oplevelse venter forude på det det koldeste, tørreste, højeste og reneste kontinent på jorden, der er isoleret og storslået.  Antarktis er verdens femtestørste kontinent og er omtrent dobbelt så stort som Australien.

 

 

 

MS Fram til Svalbard med Hurtigruten

Skibene – Dit hjem ombord

Skibene MS Fram, MS Midnatsol, og de nyeste skibe på stammen MS Roald Amundsen  og MS Fridtjof Nansen er bygget til at sejle på ekspeditionsrejser og har høj sikkerhed og komfort.

oplev-antarktis-med-Hurtigruten

Vælg din årstid til Antarktis

Der er mere sne og isbjerge i november, hvor pingvinerne bygger reder og avler. I januar til marts er det de varmeste måneder, pingvin-ungerne udklægges og der er bedst mulighed for at se hvaler.

film-photo-muligheder-paa-antarktis

Film om Antarktis

Til trods for de hårde vilkår, er der også et rigt dyreliv her og du finder her verdens største koncentration af pingviner. Det er ikke uden grund at det hvide kontinent også kaldes for “Pingvinernes Rige”.Rejser til Antarktis med MS Midnatsol | 2019/2020


Antarktis rejse - TravelnorthAntarktis og Falklandsøerne - nordgående med Hurtigruten

Antarktis eventyr på sydlig halvkugle | 17 dage

Nord- eller sydgående strækning. Udforsk Falklandsøernes og Antarktis fjerne vildmarker. Rejsen starter i Buenos Aires og slutter i Montevideo i Uruguay. Vi sætter til søs fra Ushuaia i Argentina.

Afrejse i februar eller marts:
26.02.2019 eller 14.3.2020

Pris fra DKK 44.467,- per person

Læs mere om rejsen 

 

Antarktis Hurtigruten - Falklandsøerne og South GeorgiaAntarktis og Falklandsøerne - sydgående med Hurtigruten - Travelnorth

Antarktis, Sydamerika & Falklandsøerne | 17 dage

Sydgående strækning. Udforsk Falklandsøernes og Antarktis fjerne vildmarker. En rejse der starter i Montevideo i Uruguay og slutter i verdens sydligste by Ushuaia i Argentina.

Afrejse i oktober:
26.10.2019

Pris fra DKK 47.360,- per person

Kontakt os for info

 

Det frosne kontinents højdepunkter - Antarktis med Hurtigruten - TravelnorthDet frosne kontinents højdepunkter - Antarktis med Hurtigruten - Travelnorth

Eventyr til det frosne kontinent Antarktis | 13 dage

Oplev pingvinkolonier, fuglekiggeri på højt plan og et levende kontinent af is. Du starter og slutter rejsen i Buenos Aires

Afrejse november til marts:
10.11, 21.11 & 2.12, 28.12 2019.
08.01, 19.01 & 30.01 2020
10.02, 21.02 & 3.3.2020

Pris fra DKK 42.045,- per person

Læs mere om rejsen

 


Pingvinger på Antarktis | på rejse med Hurtigruten | Travelnorth.dkHvid jul i Antarktis med Hurtigruten - Travelnorth

Hvid jul med pingvinerne i Antarktis | 15 dage

Tag med på et juleeventyr ved verdens ende og hold jul med pingviner, sælger og hvaler. Der er garanti for hvid jul på Antarktis. Du starter og slutter rejsen i Buenos Aires og sejler ud fra Ushuaia.

Afrejse i december:
13.12.2019

Pris fra DKK 51.498- per person 

Læs mere om rejsen 

Antarktis Hurtigruten - JuleventyrDet frosne kontinents højdepunkter - Antarktis med Hurtigruten - Travelnorth

Antarktis – det frosne kontinent i 2018 

En 16 dages rejse til Antarktis med Hurtigruten. Oplev spektakulære gletsjere og dyreliv, mød pingviner tæt på ombord på ekspeditions-skibet MS Midnatsol. inklusiv fly fra Billund eller København.

Afrejse i november:
Den 27 november 2018

Pris fra ..udsolgt

kontakt os for info

 


Rejser til Antarktis med MS Roald Amundsen | 2019/2020

Roald Amundsen er det nyeste skib i Hurtigrutens flåde.
Skibet har kun udvendige kahytter


Antarktis med HurtigrutenAntarktis, Patagonien og chiles fjorde med Hurtigruten - Travelnorth

Antarktis, Patagonien & Chile | 18/19 dage

Nord- eller sydgående strækning. Rejsen starter i Patagonien, hvor du oplever verdens smukkeste nationalparker, dyreliv, Chiles fjorde og Kap Horn inden vi sejler sydpå til vidunderlige Antarktis, hvor vi bruger 4 dage til at udforske området.

Afrejse i oktober eller marts:
26.10.2019
15.3.2020

Pris fra DKK 64.774,- per person

Læs mere om rejsen 

Den ultimative Antarktis rejse med Hurtigruten |Travelnorth.dkAntarktis, chiles fjorde og falklandsøerne - tilbud på rejse med Hurtigruten - Travelnorth en del af Ruby Rejser

Antarktis, Chiles fjorde & Falklandsøerne | 18 dage

Vi starter med at flyve fra Santiago til Punta Arenas og sejle videre til Chiles fjorde og Antarktis’ mægtige gletsjere. Vi forsøger at komme i land flere steder for at komme tæt på pingvinerne og dyrelivet.

Afrejse i november til marts
11.11.2019, 27.11.2019, 26.12.2019. 11.01.2020, 27.01.2020, 12.02.2020, 28.02.2020

Pris fra DKK 71.413,- per person

Læs mere om rejsen


 


Rejser til Antarktis med MS Fram | 2019/2020


Rejse til Antarktis - Pingviner, Patagonien og Poesi |Travelnorth.dkAntarktis, falklandsøerne og chiles fjorde med Huritgruten - Travelnorth

Antarktis, Falklandsøerne & Syd Georgien | 23 dage

En rejse gennem de til Kap Horn og videre mod pingvinernes frosne rige i Antarktis. Falklandsøerne er for fugleelskere, du oplever albatrosser, springpingviner og kongepingvinkolonier på Syd Georgien. Kom i land på isolerede strande og overnat i telt.

Afrejse i nov, dec, jan & feb:
17.11.2019, 8.11.2019, 29.12.2019
19.01.2020 eller 09.02.2020

Pris fra DKK 72.781,- per person

Kontakt os for info

 

Antarktis Hurtigruten - Ekspedition til Patagonien og AntarktisPatagonien og Antarktis med Hurtigruten - Travelnorth

Antarktis & Patagonien | 19/20 dage

Nord- eller sydgående strækning. Kom tæt på pingvinerne på den Antarktiske halvø, oplev magien og dyrelivet i Patagonien, sejl på Chiles fjorde og besøg en af verdens smukkeste nationalparker. Rejsen starter i byen Valparaiso i Chile og slutter i Argentina.

Afrejse i feb, okt eller marts:
28. februar 2019. 31. oktober 2019
1. marts 2020

Pris fra DKK 57.035,- per person

Læs mere om rejsen 


 

Godt at vide om explorer rejser

GODT AT VIDE OM EXPLORER REJSER

Antarktis Hurtigruten - Falklandsøerne og Chiles FjordeBLIV DIN EGEN OPDAGELSESREJSENDE I OVERDÅDIGE OG FASCINERENDE FARVANDE.

Mange kender Hurtigruten som Verdens Smukkeste Sørejse der sejler op langs Norges vestkyst, men Hurtigruten tilbyder også spændende rejser til tre af verdens mest fantastiske og unikke destinationer.

OMGIVELSERNE OG GRØN NAVIGATION

Kaptajnen om bord tager stolthed i at planlægge ruter der minimerer brug af energi. Al affald blive opbevaret om bord indtil det bliver sat i deposit for behandling i land. Der bliver ALDRIG dumpet affald i havet, og du må heller ikke selv efterlade nogen former for affald i land. Det eneste du må efterlade er dine fodspor!

SIKKERHEDEN OM BORD

Skibene har alle former for sikkerheds udstyr om bord og er specielbygget til at sejle i ishave. Ved afrejse skal alle passagerene igennem sikkerhedsprocedurerne om bord og de specielle sikkerheds regler der er, når du skal i land med Polarcirkel bådene. Alt bagage vil blive gennemlyst ved om bordstigning.

LANDGANG MED POLARCIRKELBÅDE

De fleste landgange sker med Polarcirkel både. Du skal selv være rimelig fit for at gå i og ud af disse både, men ellers skal du ikke bekymre dig for at sejle med dem. Det forventes at du har ordentligt fodtøj til landgangene. I Antarktisk er det påkrævet at bruge gummistøvler. Du er velkommen til at medbringe dine egne gummistøvler, men de kan også lejes om bord.

POLARCIRKELBÅDENE

Disse robuste både muliggør både havudforskning på tætteste hold og sikre landinger i ellers utilgængelige områder. Landingen afhænger af gunstige betingelser. Vind-, vejr- og isforhold.

EKSPEDITIONS TEAMET

Ekspeditions teamet om bord er omhyggeligt udvalgt på baggrund af deres lokalkendskab og særlige ekspertise inden for relevante områder og vigtigst af alt, for deres entusiasme, nysgerrighed og kærlighed til området.

FOREDRAG

Skibets erfarne foredragsholdere besidder indgående kendskab til de områder, hvor der sejles. De vil, regelmæssigt, afholde foredrag om emner som biologi, historie og geologi under hele turen. En tidsplan for forelæsninger vil blive annonceret hver dag, i det daglige program.

UNDERHOLDNING OM BORD

Rejserne er til afslapning og opdagelse, og ikke med kommerciel underholdning, som på andre skibe. Hurtigrutens vigtigste mål er, at du skal tætter på miljøet og omgivelserne, og lade dig dele opdagelserne med dine medrejsende.

SPROGET OM BORD

Sproget på begge skibe er engelsk. Forelæsninger, meddelelser og skriftligt materiale er på engelsk og tysk.

UDFLUGTER

En del af udflugterne er til rådighed ved booking hjemmefra. Når dette er tilfældet, vil vi, på forhånd, forsyne dig med oplysninger om udflugten. Udflugterne er underlagt minimum/maximum antal deltager samt lokale vind-, is- og vejrforhold.

MADEN

Om bord serveres der morgen- og frokostbuffet. Middagen varierer mellem buffet og bord servering. Du har det samme bord under hele rejsen. Hvis du har specielle ønsker (f.eks. vegetarmad, glutenfri m.m.) bedes du informere os dette ved reservationen. Hurtigruten vil gøre deres bedste for at imødekomme dine ønsker, men kan ikke garantere dette.

VAND

Hanevandet i din kahyt er drikkevand, men det anbefales at du køber vand på flaske eller Hurtigrutens egen producerede drikkevand ved cafeen og i restauranten for kvalitet og friskhed.

ELEKTRICITET

Stikkene i din kahyt er alle 220V. Suiterne på MS Fram har 110V til barbermaskiner.

PÅKLÆDNING

Påklædningen er uformel, nogle gæster vælger at skifte til middag. Vejret kan være ustabilt og variere meget i løbet af dagen. Vi anbefaler derfor at du klæder dig forholdene.

RYGNING

Det er kun tilladt at ryge steder, hvor der er anvist til dette. Det er ikke tilladt at ryge i kahytten og det er strengt forbudt at kaste cigaretskod ud over rælingen og i naturen, kun de anviste askebæger må bruges.

VEJRFORHOLD OG AFLYSNINGER

Alle ruter og udflugter kan blive ændret under rejsen på grund af vejret, havet og is. Udflugter kan også blive aflyst på grund af manglende tilslutning. Hurtigruten tager sig retten til at aflyse ovenstående uden forvarsel.

HANDICAP KAHYTTER

MS Fram er tilgængelig for kørestole. Personer der har brug for ekstra hjælp skal have en hjælper med på rejsen. Det vil f.eks. at komme i land med Polarcirkel bådene.

VIGTIGT AT VIDE

* Fly fra Danmark til Svalbard og Antarktisk er ikke inkluderet i prisen.
* Flyrejsen til Grønland er inkluderet i prisen.
* Du har helpension om bord, samt normal kaffe og te. Andre forfriskninger er ikke inkluderet, men kan købes om bord.

* Hurtigruten har fleksible priser. Jo hurtigere du bestiller jo billigere kan du få rejsen.
* Nedre aldersgrænse for børn til Antarktis grundet sikkerhed: 5 år.

PAS OG EXPLORER REJSER

*Gyldig pas er det eneste gyldige legitimation, der kan bruges for rejserne om bord. ID-kort godtages ikke.
*Passet må være gyldig i mere end seks måneder efter at du er kommet tilbage til hjemlandet.
*Det er passagernes ansvar at anskaffe nødvendig visum. Rejsebureauet kan desværre ikke påtage sig noget ansvar, hvis man bliver nægtet flyadgang eller på anden måde bliver påvirket af vanskeligheder eller udgifter som følge af at dit pas ikke bliver godkendt, eller hvis du ikke har nødvendige visum eller anden dokumentation.

EFTERLAD KUN FODSPOR 

Hurtigruten tilbyder livsbekræftende oplevelser tæt på verdens mest spektakulære landskaber, fantastiske mennesker og utrolige dyreliv. Vi prioriterer bevarelsen af disse ressourcer i deres naturlige og uspolerede form. Du vil altid opleve den største miljøbevidsthed ombord og på land.

IAATO og AECO

Hurtigruten er medlem af International Association of Antarctica Tour Operators, som arrangerer sikre og miljøbevidste rejser til Antarktis. Derudover er både Hurtigruten og Spitsbergen Travel medlem af den internationale organisation, Association of Arctic Expedition Cruise Operators, der sikrer, at turisme i de arktiske egne sker med den største omtanke for det sårbare, naturlige miljø, lokale kulturer og kulturelle levn samt de udfordrende sikkerhedsrisici på havet og i land. Der er forpligtelser og retningslinjer forbundet med at være medlem af disse organisationer både for Hurtigruten som udbyder og dig som besøgende.

SKIBENE:

MV NORDSTJERNEN

Skibet er opkaldt efter Nordstjernen, der blev brugt af søfarer over hele verden til at navigere efter.  Det blev bygget i 1956 for at sejle langs Norges kyst, men blev gennemrenoveret i år 2000 for at kunne klare sig i de arktiske farvande. Nu er hun tilbage på Svalbard igen efter en renovering i 2013/2014. Hun har beholdt sin aura af et gammelt Atlantisk skib og oser af original maritim stemning, med smukke træ dæk og træpaneler overalt. Kahytterne er hyggelige og du kan slappe af og nyde den exceptionelle udsigt til Spitsbergen overalt på skibet. Om bord findes restaurant, bar, cafè, bibliotek og panorama salon.
Obs! De fleste kahytter er med over og under køjer.

MS FRAM 

Sejladsen til Svalbard, Antarktisk og Grønland sker med MS Fram fra Hurtigruten. Skibet har den mest avancerede teknologi og er ekstremt velegnet til ekspeditionsrejser i polarområder.
Det er bygget i 2007 og kan have 318 passagerer ombord. Her findes Bistro, restaurant, observations lounge, fitness rum, sauna og to jacuzzis. Der er 128 komfortable kahytter, hvoraf nogle er suiter. På det udvendige dæk, forrest i skibet, har du en fantastisk mulighed for at observere det vilde dyreliv.

FRAM OG ARCTOS-NETTVÆRKET

På nogle af vores længere rejser i Arktis stiller vi MS Fram til rådighed for et netværk af marinebiologer, som bruger skibet som base for deres forskning. Vores hensigt er at tilbyde MS Fram til fremtidige projekter for at fortsætte vores engagement i at bevare og forske inden for videnskaben. Hurtigruten er også medlem af bestyrelsen i det EU-støttede forskningsprojekt, Arctic Tipping Point.

Forespørgsel

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Vælg Rejse/Rute

Vælg kahytstype

Vælg dato

Beskriv dit ønske her