Fly inkluderet på din sommerrejse med Hurtigruten

Fly inkluderet på din sommerrejse med Hurtigruten

Drømmer du om at opleve midnatssolen i juli eller den norske sensommer i august og september. Tag med på en spændingsfyldt rejse fra Kirkens til Bergen med Hurtigruten. Rejsen begynder med spændingen i den arktiske vildmark gennem nogle af verdens mest maleriske landskaber.

 

Kirkenes til Bergen pakket og klar rejse med HurtigrutenLyset farvelægger naturen og stederne i tusinde nuancer. Havet. Fjeldende. Himlen. Landmasseren. Det er nu du skal gribe chancen, hvis du ønsker en rejse med Hurtigruten i (sen)sommeren. En unik og uforglemmelig rejse langs Norges kyst med Hurtigruten. Dato: Vælg en afrejse fra 20. juni til 30 september 2016.

Prisen er fra DKK 13.095,- pr person

Kontakt os og bestil din rejse 

 

Dette er en fra pris som inkluderer:

 •  – Flybilletten tur/retur fra København
 •  – Transfer til/fra lufthavn
 •  – En hotelovernatning i Kirkenes inkl. morgenmad
 •  – 6 dages sejlads med Hurtigruten i ind/udvendig kahyt
 •  – Helpension, foredrag og aktiviteter under sejladsen
 •  – I alt er det en 7 dages rejse

 

BESTIL REJSEN SENEST DEN 30. SEPTEMBER 2016


(Sen)sommerens højdepunkter:

 1. Oplev Geirangerfjorden (juli) og Trollfjorden, som begge er smukkest på denne årstid.
 2. Kryds polarcirklen, der danner en cirkelformet grænse rundt om jordkloden.
 3. Opleve midnatssolen og 24 timers dagslys (juli).
 4. Nyd fjelde og udsigten, når vi sejler mellem de fantastiske øer Lofoten og Vesterålen.
 5. Tag på en udflugt til Nordkapp og se nogle af Norges seværdigheder på UNESCO’s verdensarvliste
  – kvarteret Bryggen i Bergen, Geiranger, Meridianstøtten (Hammerfest) og øgruppen Vega.

 


 

Dag til dag program for rejsen:

Rejse i august med HurtigrutenDag 1. Fly fra enten København eller Billund

Du flyver fra København til Kirkenes. Du befinder dig nu ved porten mod øst. Du er længere mod øst end både Istanbul og st. Petersborg og er 60 kilometer fra den russiske grænse. Det ses ved at skiltene både er på norske og russisk. Fra lufthavnen er der inkluderet transfer til hotellet i Kirkenes.

Dag 2. Kirkenes – Porten til Øst

Vardø med HrutigrutenDagen efter ankomsten kan du nyde en lækker morgenmad og gå på opdagelse i byen. Når du forlader Kirkenes, så har du kun set en brøkdel af det Norges kyst byder på af oplevelser. Vi sejler ud fra Kirkenes på Varangerfjorden. Du får et godt indblik i Norges måske mest karakteristiske kystnatur, når Barentshavet bliver din arena ombord på Hurtigruten. Her vil du kunne nyde Finnmarken fra søsiden, hvilket er et spektakulært syn. Når der lægges til kaj i Vardø vil du få dit første indtryk af kystkulturen, som beboerne i dette område er kendte for.Vi sejler herefter videre til Båtsfjord og Berlevåg.

 

Dag 3. Det nordligste punkt “Nordkapp”

Solopgang på NordkapVi tager i dag afsked med Finnmarkens vildmark og ser nogle af de mest nordlige fiskersamfund. På Fruholmen ligger Europas nordligste fyr. På Hjelmsøy ligger Europas største fuglefjeld for lomvier og alke og i Hammerfest kan du gå tur i det, der traditionelt kaldes “verdens nordligste by”.

Når vi kommer til Honningsvåg kan du vælge at tage med på en udflugt til Nordkap, hvor du nyder en morgenmad på toppen af det nordligst punkt. Sidste destination for dagen er Tromsø, hvor vi lægger til kaj tidnok til at du kan tage med på en udflugt til den spektakulær midnatskoncert i Ishavskatedralen.

 

TrollfjordenDag 4: Trollfjorden og magiske lofoten

Sov ikke for længe! For mange er det et af dagens højdepunkter at sejle i det smukke ørige Vesterålen til magiske Lofoten. Se den uberørte natur ved Harstad og se Trondenes kirke, der er en af landets flotteste steder fra middelalderen. Bliver du ombord, kan du se den når vi sejler mod Risøyrenna, der er en kun 7 meter dyb rende, der blev gravet for Hurtigruten i 1920’erne. Der er omkring 200 indbyggere.

 

TrollfjordenPå vej sydover ser det ud som om at vi sejler lige ind i fjeldmuren, men der er en åbning mellem fjeldene
ved Raftsundet, hvor vi finder den snævre Trollfjord. Husk kameraet! Dagen slutter ved Svolvær – også kaldt Lofoten. Her er der forskellige aktiviteter du kan deltage i og din indre opdagelsesrejsene kan slippes løs.

 

Dag 5: De syv søstre og polarcirklen

TorghattenOm morgenen krydser vi polarcirklen og forlader det arktiske nord, hvilket markeres med en ceremoni på dækket. Helgelandskysten har utallige holme, frugtbare landbrugsområder og stejle fjelde. De magiske fjelde kommer på ræd og række. Der findes mange myter og legender om denne del af kysten. På stækningen oplever du eksempelvis de syv søstre, der er mellem 910 og 1072 meter høje. Ifølge legenden blev trolde til sten, når de så solen. De 7 søstre blev til sten, fordi de glemte at gemme sig for solen.

TorghattenVi sejler ved Vegaøerne, hvor de der bor her er omgivet af gamle bopladser og gravhøje, der er op til 10.000 år gamle. Vegaøerne er på UNESCOS verdensarvsliste og ligger tæt ved Sandnessjøen. Når vi sejler videre fra Brønnøysund kommer vi til Torghatten, der er et 260 meter højt fjeld med hul igennem. Ifølge eventyret blev det lavet af Hestmandens pil, men videnskaben siger det blev skab i istiden.

 

Painted SistersDag 6: De gamle byer og havet

Om morgenen ankommer du tidligt til Trondheim. Nogle af de fantastiske oplevelser her byder på Nidarosdomen, Norges nationalmomument og den eneste gotiske katedral. Hurtigruten sejler ud gennem Trondheimsfjorden, der er 170 km lang og op til 25 km bred.
Vi sejler her forbi Munkholmen og Hitra og tusindevis af øer før vi lægger til kaj o Norges klipfiskhovedstad, Kristansund. Vi krydser nu det åbne hav på vej videre til Molde.

 

BergenDag 7: Fra Ålesund til Bergen

Verdens smukkeste sørejse er snart ved sin ende. Inden når vi i løbet af natten til Ålesund, Torvik, Måløy og Florø. Du ankommer til havnen ca. kl. 14.30, så du kan nå at nyde den sidste del af kysten. Når vi ligger til i Bergen, har du tilbagelagt 2700 km med unikke og uforglemmelige kysteventyr. Ved ankomst er der transfer med bus tilbage til lufthavnen, hvor du flyver hjem samme dag.

Bestil din rejse med Hurtigruten

 

Vi tager forbehold for ændret sejlplan, der afhænger af vind og vejr

Kontakt Travelnorth - din Hurtigruten partner