Svalbard i maj – Endeløse arktiske sommernætter

Svalbard i maj – Endeløse arktiske sommernætter

En uforglemmelige rejse til Svalbard i midten af maj. Det handler om lyset, og der er mulighed for mange aktiviteter under midnatssolens endeløse sommernætter.  Fly, transfer og hotel er inkluderet. Afrejse den 13 maj 2018

Camp Barentz i Svalbard Longyearbyen - Travelnorth

Afrejse 13. til 18. maj 2018:

Enkeltværelse DKK 10.998,- per person

Dobbeltværelse DKK 8.998,- per person

Bestil online (Via Ruby Rejser)

Rejsen er lavet i samarbejde med Ruby Rejser

Prisen inkluderer:

– Fly fra København kl. 17.00 til Oslo og videre dagen efter fra Oslo til Longyearbyen (Norwegian) .

– Fly fra Longyearbyen kl. 12.40 via Oslo til København ankomst kl. 18.35 (Norwegian)

– En nat på hotel i Gardermoen inkl. morgenmad

– Transfer til/fra lufthavnen i Svalbard og i Gardemoen

– 4 x nætter i dobbeltværelse på Radisson Blu Polar inkl. morgenmad

– 2 x 3 retters middag inkl. kaffe

– 2 x 2 retters frokost inkl. kaffe


Den norske øgruppe Svalbard

Svalbard rejse - TravelnorthLongyearbyen gemmer sig mod den kolde arktiske luft kun 1350 kilometer fra Nordpolen. Svalbard er den nordligste øgruppe på kloden, fyldt med unikke naturoplevelser. De endeløse arktiske sommernætter i maj er højsæson på Svalbard og landskabet er storslået. Solen er over horisonten og i denne periode kan du opleve det majestætiske øhav og der flere forskellige muligheder for aktiviteter. Hold øjenene åbne efter polarræve, rener og måske endda kongen af arktis – isbjørnen!


Det handler om lyset – midnatssolen

Svalbard rejse - TravelnorthDet er en individuel rejse, hvor alt er pakket og klart til dig med fly, hotel og transfer. Du tager afsted fra København kl. 17.00 og flyver til Oslo, hvor vi på udrejsen har en nat på hotel i Gardamoen. Når du ankommer til Svalbard dagen efter kl. 11.55 bliver du hentet i lufthavnen og kørt til hotellet Radisson Blu Polar. Hotellet ligger i hjertet af Longyearbyen og har en fantastisk restaurant tilknyttet, hvor du kan nyde en panorama udsigt over de majestætiske bjerge Hiorthfjellet.

Longyearbyen i Svalbard - TravelnorthEfter en god morgenmaden på hotellet er der mulighed for at udforske Longyearbyen. Du kan for eksempel besøge Svalbard Museum, hvor du kan blive klogere på Svalbards geologi, flora, og hverdagslivet på øgruppen.

Midnatssolen byder på lange lyse dage og nætter, hvilket giver perfekte muligheder for at tage på spændende udflugter (ikke inkluderet), såsom eksempelvis hundeslædekørsel eller en bådtur på isfjorden. På disse længere lyse dage giver vejret dig bedre mulighed for at opleve den smukke natur på Svalbard.


Rejseplanen

Søndag

Fly KBH-OSL

Transfer lufthavn – hotel t/r

En nat på hotel i Gardemoen inkl. morgenmad

Mandag

Fly OSL-LYR

Transfer lufthavn-hotel

Kl. 14:00 – 2 retters frokost på Restaurant Nansen

Kl. 19:00 – 3 retters middag på Restaurant Nansen

Tirsdag

Kl. 19:00 – Arktisk vildmarksaften på Camp Barentz. OBS! ikke med i standard pakken, skal tilkøbes

Onsdag

Kl. 13:00 – 2 retters frokost på Restaurant Nansen

Kl. 15:00 – Hundeslædekørsel i Bolterdalen (4 timer). OBS! ikke med i standard pakken, skal tilkøbes

Torsdag

Kl. 8:30 – Bådtur til Esmarkbreen og Barentsburg inkl. frokost (ca. 9-10 timer). OBS! ikke med i standard pakken, skal tilkøbes

Kl. 20:00 – 3 retters middag på Restaurant Nansen

Fredag

Transfer hotel-lufthavn

Fly LYR-OSL-KBH

Vi tager forbehold for ændringer i rejseplanen.


Ekstra tilvalgsudflugter:

 1.  Vildmarksaften på Camp Barentz, der er cirka 12 kilometer uden for Longyearbyen.
  Området er fuld af historie, med steder i forbindelse med minedrift, Anden Verdenskrig og den tidlige videnskabelig forskning. Barentz huset er bygget som en kopi af hytten som Willem Barents og hans besætning overvintrede i på Novaya Semlja under deres ekspedition i 1596-1597, hvor de ved et tilfælde opdagede Bjørnøya og Spitsbergen. Værterne ved Camp Barentz vil være bevæbnet med en riffel til beskyttelse mod isbjørne. Inde i varmen serveres en brændevin, varm mad, bålkaffe og dessert samtidig med taler og billeder. Dagens foredrag vil handle om isbjørne – verdens største kødædere. Pris DKK 876,- per person
 2. Hundeslædetur – Bolterdalen 4 timer
  Kør din egen hundeslæde gennem Bolterdalens spændende og varierede landskab! Hundeslædekørsel er en fantastisk og autentisk måde at opleve Svalbard, og denne tur vil give dig en fremragende introduktion til hundeslædekørsel. Guiden vil køre først sammen med to gæster, og i kører ellers 2 og 2 på en slæde, og deles om at køre slæden og sidde på den. Der er store muligheder for at se rensdyr på denne tur, og måske er vi også så heldig at se polarræve.
  Pris DKK 1080,- per person
 3. Bådtur i Esmarkbreen og Bareentsburg
  Vi sejler mod Esmarkbreen og Oscar II Land, før kursen er sat mod den russiske mineby Barentsburg. Vi får en velsmagende frokost foran den tårnhøje isvæg Esmarkbreen inden turen går til den russiske by Barentsburg. I Barentsburg vil vi klatre 200+ trin, før vi går ind i byens hovedgade, hvor vores tur begynder. Ønsker du ikke at gå op ad trappen, så kan du tage en lokal taxa (ikke inkluderet, men kan arrangeres ved hjælp af vejledning om bord for et lille ekstra gebyr). Vi går tilbage til båden, og opsvinget går forbi de forladte russiske bosættelser i Colesbukta og Grumant.
  Pris DKK 1650,- per person
 4. Isfjordsafari – til Fuglefjella og Hiorthamn
  For enden of Longyearbyens hovedgade glittre den smukke Isfjord. Dette er den anden længste fjord i Svalbard. Vi tager ud i en robust 26-fods polarcircle båd til det mægtige fugle fjeld, som er en favorit redeplads for tusinder af havfugle. Længere ude på Isfjorden er der et lille russisk minedrifts samfund, der blev lukket i 1961. De historieinteresserede kan glæde sig til at gå i land, hvor vi ser resterne af Svalbard fascinerende kulminedrifts historie. Vi gør også stop i Hiorthamn, der er et norsk minedriftssamfund fra sidste i 1940.
  Pris DKK 716,- per person

Find og tilkøb tillægsudflugterne under “bestil”.
Bestiller du online, så trækkes depositum med det samme.

Hundeslæde i Svalbard - Travelnorth